Sekcijska dvižna garažna vrata* brez pogona

Elegantna rešitev za  vse objekte, kje ni mogoč dovod oz. priklop na električno omrežje.


Zagotovo za najbolj priljubljen tip garažnih vrat veljajo sekcijska garažna vrata. Ta sodoben proizvod z dolgo življenjsko dobo je namreč cenovno dostopen, eleganten in enostaven za uporabo, obenem pa tudi protivlomno varen.  Garažna vrat istočasno  nudijo zelo visok nivo toplotne in zvočne izolativnosti, krasi jih hitra manipulacija in možno jih je popolnoma prilagoditi kupčevim željam. V sekcijska vrata lahko vgradimo okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike…

Sekcijska garažna vrata so sestavljena iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 mm. Paneli so oblikovani tako, da se med seboj ujemajo in popolnoma nalegajo. Nalegi so še dodatno tesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom, kar zagotavlja dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Izdelani so iz pocinkane pločevine in polnjeni s posebnim CFC polnilom, kar je porok,  da prenašajo tudi ekstremne vremenske pogoje. Na voljo je veliko kombinacij  izbire površin ter  barvnih variant, vse s enim ciljem, da lahko vsak kupec prilagodi izgled obstoječemu stavbnemu pohištvu, oziroma sledi svojim željam ob  novogradnji / celoviti adaptaciji.

Sistem vzmetenja in uravnotežanja garažnih vrat zagotavlja enostavno in lahkotno manipulacijo (odpiranje / zapiranje), estetsko oblikovani ročaji dodajo eleganco vrat, sodobne ključavnice pa protivlomno varnost. 

*velja samo za vrata BREZ osebnega prehoda.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom