Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodomSekcijska garažna vrata proizvajalca DoorHan so sodobna visoko-tehnološka mobilna konstrukcija z dolgo življenjsko dobo, njihova uporaba je enostavna in varna.
Opcija prehoda za osebe (vrata v vratih)

Možnost vgradnje prehodnih vrat (osebnega prehoda)  v vaša garažna vrata je zelo elegantna rešitev  za vsakogar,  ki večkrat peš prečka svojo garažo oziroma garažna vrata uporablja kot stranski vhod. Prehodna vrata prihranijo energijo in ohranjajo temperaturo notranjosti, saj omogočajo vstop v zgradbo skozi manjšo odprtino v primerjavi s celotnimi sekcijskimi vrati. S tem se zniža frekvenca odpiranj in zapiranj, kar zmanjšuje  obrabo in podaljšuje življensko dobo vrat in pogonskega sklopa.
Prilagojena vašim željam

Proizvajalec DoorHan nudi veliko različnih oblik vrat, ki zadovoljijo okuse in stile vseh lastnikov družinskih hiš. Bogata izbira barv, površin  in dodatne opreme omogoča izbor vam najprimernejšega izdelka.
Hitrost izdelave in dobave

Avtomatizirana  proizvodnja, mreža skladišč in organizirana logistična dejavnost nam omogočajo dobavo izdelkov v najkrajšem možnem roku.
Varnost

Varovanje je zagotovljeno s sistemom merjenja obremenitve, fotocelicami, v primeru osebnega prehoda pa kontaktno letvijo v lini vrat.
Povprašajte za ponudbo

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Industrijska sekcijska vrata