Montaža vaših novih individualiziranih garažnih vrat



BLT garažna vrata za varnost vašega doma. Tudi za zadnje dajanje nabave novih ročnih dvokrilnih ali avtomatiziranih rolo ali sekcijskih garažnih vrat si vam ni potrebni beliti glave. O okvirnem datumu montaže boste obveščeni že v času samega postopka nakupa, vsekakor pa par dni prej, da bo terminsko prilagojena vam. Za strokovno montažo poskrbijo naše zaposlene ekipe ali pooblaščeni pogodbeni monterji. Za strokovnost ekip skrbimo z nenehnim izobraževanjem in obveščanjem o tehničnih novostih v programih rolo garažnih vrat in sekcijskih garažnih vratih.

Lahko ste prepričani v kakovostno, strokovno in brezhibno montažo vaših novih garažnih vrat. Vse, za kar morate poskrbeti vi je, da je ob dogovorjenem terminu omogočen dostop do objekta in prostora montaže. Naši monterji z dolgoletnimi izkušnjami in visokim strokovnim znanjem bodo garažna vrata kakovostno zmontirali v najkrajšem možnem času. Seveda je ta odvisen od tipa, velikosti in kompleksnosti vrat, zagotovo pa boste vaša nova garažna vrata lahko s ponosom prvič uporabili še tisti dan.

Po zaključku montaže monterji izvedejo še prvi zagon in test delovanja vrat. Ob primopredaji in izpolnjenem primopredajnemu zapisniku vam bodo odgovorili še na vsa zastavljena vprašanja, ter vas podučili o pravilni uporabi ter rokovanju z garažnimi vrati. Posebej se preveri še delovanje varnostnih elementov, dodatnih ključavnic ali zaklepov ter daljincev. Objekt ekipa zapusti v prvotnem stanju, za sabo vse počisti in pospravi. Ker se podjetje zaveda ekoloških odgovornosti, vse odpadke in odpadno embalažo odpeljemo in odpadke predamo pooblaščenim prevzemnikom.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom