Garažna vrata, prijazna tudi vašim ljubljenčkom



BLT garažna vrata za varnost vašega doma. Poleg varnosti in udobja, ki ga dobite z garažnimi vrati BLT, je naše vodilo tudi prijaznost do okolja in še posebej do živali.

Zavedamo se, da ima veliko uporabnikov male živali, ljubljenčke, katerim je potrebno omogočiti zadosti gibanja ne glede na letni čas in vremenske pogoje.  Če imate svoj vrt, na katerem se vaš ljubljenček veselo in varno sprošča, potem imamo za vas idealno rešitev. V sekcijska avtomatska ali ročna dvižna garažna vrata vam vgradimo loputo za male živali. Loputa omogoča neoviran prehod vašega ljubljenčka skozi garažna vrata v obe smeri, obenem pa je protivlomno varna in zaradi posebne izvedbe ne glede na število prehodov preprečuje večje izgube toplote.

 Loputo lahko naročite že pri nakupu novih garažnih vrat, lahko pa vam jo vgradimo tudi naknadno na že obstoječa ročna dvokrilana ali avtomatizirana dvižna sekcijska garažna vrata. Loputa v garažnih vratih bo vam in vašemu  ljubljenčku  prinesla novo kakovost in dimenzijo sobivanja. Vaš ljubljenček se bo lahko samostojno gibal skozi garažna vrata brez vaše pomoči in večjih izgub toplote, do katerih pride pri večkratnem odpiranju in zapiranju vrat, vi pa boste prihranili pri izgubi toplote in obrabi.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom