Krilna garažna vrata



BLT garažna vrata za varnost vašega doma. Ko enostavno ne gre drugače. Če ste omejeni s prostorom, ni možnosti dovoda elektrike ali pa hočete zgolj ohraniti prvoten izgled, potem imamo rešitev za vas v klasičnih krilnih garažnih vratih.

Poleg visoke funkcionalnosti in varnosti boste zmanjšali tudi toplotne izgube, saj ni potrebno za vsak prehod odpirati celih vrat, kakor pri avtomatskih  sekcijskih dvižnih garažnih vratih brez osebnega prehoda.

Ta sodobna vrata z dolgo življenjsko dobo so namreč cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo, obenem pa tudi protivlomno varna Istočasno  nudijo zelo visok nivo toplotne in zvočne izolativnosti, krasi jih možnost popolnoma prilagoditve kupčevim željam. Tudi v to izvedbo garažnih vrat lahko vgradimo okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike…

Klasična krilna garažna vrata so sestavljena iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 mm. Paneli so izdelani iz pocinkane pločevine in polnjeni s posebnim polnilom, kar je porok, da prenašajo tudi ekstremne vremenske pogoje. Na voljo je veliko kombinacij izbire površin ter  barvnih variant, vse s enim ciljem, da  lahko vsak kupec prilagodi izgled obstoječemu stavbnemu pohištvu, oziroma sledi svojim željam ob  novogradnji / celoviti adaptaciji.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom