Izmera za nova garažna vrata. Panika?!?!?!?



BLT garažna vrata za varnost vašega doma. Kar brez panike, za vse poskrbimo mi. Nič naj ves ne skrbi, z ničemer se vam ni potrebno obremenjevat. Naš komercialist vas bo po potrditvi okvirne ponudbe pravočasno pred prihodom kontaktiral in skupaj bosta uskladila termin obiska, ki vam najbolj ustreza. Vse, kar morate pripraviti vi, je dostop do vratne odprtine oz. mesta, kjer bodo vaša nova garažna vrata montirana. Naš predstavnik vam bo obisk potrdil še v času potovanja proti vam.

Po prihodu bo komercialist izmeril potrebne dimenzije, in vam v primeru nejasnosti ali dvomov, svetoval najboljšo rešitev. Preverila bosta prostor, potreben za montažo in odpiranje ročnih dvižnih avtomatskih ali rolo garažnih vrat na motorni pogon, dovod elektrike ter še vse ostale detajle, ki bi morda vplivali na obratovanje in delovanje garažnih vrat. Prav tako bosta ponovno preverila vse ostale želene postavke in parametre, od barve, površine, tipa panelov, do morebitnih vgrajenih oken oz. svetlobnih panelov, strani opiranja osebnega prehoda (v primeru, da se naroča garažna vrata z osebnim prehodom).

V najkrajšem možnem času boste prejeli obnovljeno ponudbo, ki bo upoštevala vse dogovorjene rešitve. Na ponudbi je tudi v pisni obliki predstavljen postopek plačila avansa, za višino katerega se dogovorita z našim prodajnikom. Takoj po prejemu nakazila se v izdelavo naroči vaša nova, individualizirana garažna vrata.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom