Do ponudbe za nova garažna vrata kar iz udobja naslanjača



BLT garažna vrata za varnost in udobje vašega doma. Rabite ponudbo za nova garažna vrata? Kako oddati povpraševanje, če je vikend ali pa večer, ko ni nikogar več v službi? 

Enostavno, BLT ima rešitev za vas. 

Oddajte svoje povpraševanje za vaša bodoča nova garažna vrata kar preko konfiguratorja na naši strani: www.blt.si/prodajni-program/garazna-vrata.html in to lahko naredite kjerkoli, kadarkoli, 24/7 iz dnevne sobe, vrta, pisarne, izpod senčnika na plaži, sedežnice na smučišču ali previsne stene. 

Kako oddam povpraševanje?

Obiščite našo spletno stran www.blt.si/prodajni-program/garazna-vrata.html in izberite želena garažna vrata – sekcijska garažna vratasekcijska garažna vrata z osebnim prehodom ali rolo garažna vrata. V aplikacijo KONFIGURATOR - povpraševanje s pomočjo konfiguratorja - vpišete  dimenzije, izberete želeno barvo, motiv in tip lamel ter ostale zahtevane podatke. Pred vami bo nastajala viziualizacija vaših bodočih novih garažnih vrat. Povpraševanje po izpolnitvi podatkovnih polj pošljete s klikom na gumb Pošlji.                              

Kako vem, da ste povpraševanje prejeli? 

Sistem vam bo odgovoril takoj po poslanem sporočilu. Ponudbo za garažna vrata vam bodo naši komercialisti izdelali in poslali v najkrajšem možnem času. Vsebovala bo vse vaše želje in zahteve, osnovne popuste in predvideni rok dobave.

Ali po prejemu ponudbe lahko garažna vrata kar naročim?

Seveda bo pred potrditvijo naročila naš komercialist opravil še natančne izmere na objektu, kjer se bo tudi dokončno uskladilo vse podrobnosti, kajti nič se ne sme prepustiti naključju.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom