Rolo garažna vrata

BLT garažna vrata za varnost vašega doma. Stavljena so iz aluminijastih dolgin in ozkih modulov oziroma lamel, ki se od odpiranju odvijajo in ob zapiranju navijajo v rolo, ki se nahaja v škatli nad rolo garažnimi vrati. Zaboj z rolo je lahko na notranji ali zunanji strani stene oz. odprtine, odvisno od prostora.

Rolo garažna vrata so odlična rešitev za vse, ki imajo manjše garaže, oziroma so prostorsko omejeni. Rolo garažna vrata zahtevajo zelo malo prostora za montažo, dejansko potrebujejo samo prostor za montažo vodil in role. Pa tudi tu lahko izbiramo med notranjo ali zunanjo montažo. Lično izdelan pokrov role nam v primeru zunanje montaže ne kvari estetike našega objekta.

Rolo garažna vrata so:

  • Prostorsko, energetsko, toplotno varčna, protivlomno varna, krasi jih možnost  široke palete barvnih izborov, možnost vgradnje svetlobnih lamel ter   visok varnostni faktor.
  • Prihranite prostor! Roletni plašč vrat se navije v zaboj višine 300mm ali 350mm, ki je skrit za preklado v vaši garaži.
  • Vrata BLT imajo varčen elektromotorni pogon, ki ga je moč upravljati s stikalom, daljinsko elektroniko ali ročno v primeru izpada električne energije
  • Dvo-stenski plašč vrat in okolju prijazno poliuretansko polnilo zagotavljajo toplotno izolacijo 
  • Rolo garažna vrata BLT so opremljena z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, dodatno pa je možno vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo.
  • Izbirate lahko med široko paleto barv po lestvici RAL. Lamele, vodila in pokrov roloja vam izdelamo v isti barvi, njihova cena pa mora biti prijazna za vse kategorije potencialnih kupcev.
  • Po vaši želji ponujamo možnost vgradnje svetlobnih lamel.
  • Z vgraditvijo fotocelice ali spodnje kontaktne letve poskrbimo za varno uporabo rolo garažnih vrat BLT. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom