Odločili smo se za nova garažna vrata – kakšen je postopek, kaj vse nas čaka, na kaj moramo biti pozorni?... In ostalih 1000 vprašanj



Vse skrbi in vprašanja so odveč pri izboru podjetja BLT, podjetja z več kot 25. letno tradicijo trženja in vgradenj garažnih vrat. Vse, kar morate storiti je samo stopiti v stik z nami.

Naši komercialisti, odgovorni za program garažnih vrat, bodo prisluhnili vašim željam, zahtevam in vprašanjem, ter vam že v osnovi svetovali pravilna garažna vrata za vaš objekt oziroma potrebe.

Kako dobim ponudbo, ali je ta plačljiva

Ponudbo vam pripravimo brezplačno. V kolikor ste sami vešči osnovnih izmer dimenzij, vam lahko okvirno ponudbo za garažna vrata pripravimo na že na osnovi podanih dimenzij. V vsakem primeru pa komercialist na objektu ob z vami usklajenemu terminu opravi natančno meritev odprtine ter pregleda vse potrebne detajle, ki lahko vplivajo na vgradnjo in nemoteno delovanje garažnih vrat.

Po izmeri na objektu in uskladitvi vseh podrobnosti vam v najkrajšem času pošlje najugodnejšo ponudbo za nova vaša garažna vrata.

Ponudba mi ustreza, kako bom naročil garažna vrata?

Kot potrditev naročila za garažna vrata se šteje nakazilo avansa. Največkrat je  to 50% vrednosti ponudbe, lahko pa se dogovori tudi skladno z individualnimi željami kupca. Ob prejemu nakazila vam bomo izdali avansni račun, ki šteje tudi kot dokazilo o naročilu.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom