Kaj vse vpliva na ceno garažnih vrat?


Zagotovo vas kot potencialnega kupca garažnih vrat zanima, kaj vse vpliva na ceno garažnih vrat. Opisali vam bomo nekaj dejavnikov, ki imajo posreden ali neposreden vpliv na ceno.

Barva

Barva vrat vpliva na ceno. Osnovna cena zajema standardne barve, za želene barve po RALu ter imitacije lesa pa je potrebno doplačilo.

Debelina panelov

Debelina panelov vrat je 4 cm. To je standardna debelina in NE vpliva na ceno. (»sendvič panel« sestavlja 2 mm pocinkana pločevina in v sredini poliuretanska pena).

Okna

Pozicija oken NE vpliva na ceno, vpliva samo število oken, ki so vgrajena.

Stran montaže pri rolo garažnih vratih

Stran montaže - Zunanja-Notranja NE vpliva na ceno montaže, ta je zajeta že v osnovni ponudbi.

Avtomatizacija

Cena osnovnega sistem avtomatiziranega odpiranja (pogon, pogonska letev 3300 mm, 2 x daljinski oddajnik) je vključena v ceno vrat in se spreminja glede na tip in velikost garažnih vrat. V ceno osnovne avtomatizacije sta všteta 2 daljinca.

Materiali

Material garažnih vrat (barvana pocinkana pločevina, poliuretanska pena) je standardni material sekcijskih garažnih vrat in ne vpliva na ponudbeno ceno.

Vgradnja in dobava

Trudimo se, da se vedno dogovorimo dogovorjenih rokov. V dogovorjeno ceno je všteta tudi dobava in vgradnja.

Servis in popravila

Cene servisnih storitev so konkurenčne. Vsekakor pa vsem priporočamo, da se pred iztekom 2-letne garancije odločite za preventivni pregled garažnih vrat. S tem si boste podaljšali garancijo po specifikaciji za dodatna 3 leta, vaša vrata pa bodo delovala brezhibno, kar pomeni tudi manjšo možnost okvar in daljšo življenjsko dobo.

Popusti in akcije

Pri nas veljajo posebne akcijske cena za določene standardne vrata in dimenzije vrat. Za ostale modela nudimo komercialne popuste, cena garažnih vrat pa je lahko odvisna tudi od števila naročenih vrat – priznamo vam dodaten popust na količino. Na ceno lahko vpliva tudi lokacija montaže vrat, če se oceni, da lokacija montaže služi tudi kot promocija.

Plačilni pogoji

Trudimo se, da za vsako stranko poiščemo najustreznejšo rešitev – tako tehnično, kot finančno. Cena garažnih vrat ne sme biti vzrok, ki bi stranko odvrnil od nakupa, zato nudimo tudi možnost obročnega odplačevanja.

Za vse dodatne informacije pa nas lahko tudi pokličete na brezplačno telefonsko številko: 080 64 67 ali nam pišite na blt@blt.si.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kakšne težave se največkrat pojavijo pri garažnih vratih?

Kako očistiti garažna vrata?

Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom